“De flexibiliteit van een ZZP, de kwaliteit van het MKB”

Wij begrijpen dat het MKB behoefte heeft aan hoge kwaliteit. Deze bedrijven zitten immers vaak in een groeifase en staan op het punt om een stapje hoger te gaan. Het is hierbij noodzakelijk om alle financiële middelen in te zetten voor het waarborgen van continuïteit in de bedrijfsvoering. Daar past niet altijd een extra werknemer, of zelfs een hele afdeling, voor de marketing binnen het financiële plan. Ycink is de tussenoplossing.

Waar wij ondersteunen in het bepalen van de marketingstrategie, werken wij samen met verschillende betrouwbare partijen voor de uitvoerende kant van de marketing. Denk bijvoorbeeld aan adverteerders, social media specialisten, drukwerkspecialisten, webdevelopers en allerlei leveranciers. Op deze manier stellen wij samen een marketingmix en adviseert Ycink welke partijen het beste passen bij het bedrijf.


Hoe gaat Ycink te werk?
 

Op basis van de marketingstrategie selecteert Ycink een aantal partijen die samen de perfecte mix vormen. Het gaat hierbij altijd om experts in hun eigen werkveld en het liefst partijen die regelmatig samenwerken. Bijvoorbeeld een grafisch vormgever die alle communicatieuitingen kan ontwikkelen. Dit garandeert uniformiteit en een hogere slagingskans van jouw campagne. Wil jij eens kijken hoe Ycink jouw bedrijf kan ondersteunen? Neem contact op en stel jouw vraag!