De combinatie van productiecapaciteit en marketbenadering.

Kertiparna.hu was een online oplossing voor de vraag van Admirer KFT. (Confectiefabriek) Hoe kunnen we gebruik maken van de kennis en productie capaciteit en daarbij een directe markt benadering toe te passen. 

Achtergrond

Admirer is 100% productiebedrijf gericht op de B2B. Als confectiefabriek had Admirer KFT te maken met sterke competitie vanuit het Oosten. De marges stonden hevig onder druk. Hoe konden ze overleven in een wereldwijde heftige concurrentie van “lage lonen landen”

Oplossing

De productiecapaciteit wat ingericht op “buiten (Tuin) kussens. De eenvoudige oplossing was bedacht voor hun thuismarkt Hongarije. Met online verkopen, consumenten direct benaderen en daarmee weerstand bieden aan de lage marges in de b2b markt. Kerti párna, betekend tuin kussen in het Hongaars, vandaar was kertiparna.hu ontstaan.

Ontwikkeling

In eerste instantie is de webshop gestart met 6 verschillende producten en een handvol verschillende stoffen (Kleuren). Dankzij effectief gebruik met Google Ads was de online verkoop van de tuinkussens eenvoudig opgezet. Door goed te kijken naar de “zoek” vraag van de klanten waren nieuwe product oplossingen snel gevonden. Het seizoen erop waren er nieuwe producten op de webshop met een duidelijke vraag vanuit de markt + een kleine uitbreiding van het het aantal stoffen (Kleuren). 

Blijven ontwikkelen

Al snel werd duidelijk dat de klant specifieke eisen stelt aan hun tuin kussen. Net wat langer, net wat breder dan de standaard kussen. Online kon dit goed opgevangen worden door een webpagina die aangepaste wensen van de klanten op kan nemen en direct kan berekenen wat dit voor de klant betekend in aanschaf prijs. Dit online gemak en de direct contact van de consument met de fabriek bleek de juiste oplossing.

De ontwikkeling van Kertiparna.hu.

Kertiparna.hu heef zich ontwikkeld in producten die ze aanbied en het op maat maken van kussens naar de wensen van de klant. De constante feedback en de tevredenheid score gegeven door de klanten, laten de enorme kracht zien van kertiparna.hu 


Inmiddels is kertiparna.hu uitgegroeid tot een van de toonaangevende tuin kussen webshops in Hongarije. Niet alleen consumenten maar ook de zakelijke markt (Hotels, restaurants en evenementen partijen) weten hun weg te vinden naar Kertiparna.hu.