Hoe kunnen wij uitbreiden?.

Kertiparna.hu bleek van de start goed te groeien, de mogelijkheden werden steeds ruimer maar de vraag vanuit de confectiefabriek was meer volume. Met de huidige productportfolio waar is efficiënte uitbreiding mogelijk?

De kansen liggen in Oostenrijk!

Wat opviel was dat klanten woonachtig in Oostenrijk bestelden bij de Hongaarse webshop en vele daarvan waren bestellingen voor Bedrijven. Wat bleek is dat vele Hongaren in dienst zijn bij Oostenrijkse Hotels, restaurants en evenementen organisaties. In hun online zoektocht naar oplossingen voor hun “kussen’ vraag kwamen ze uit op de Hongaarse webshop. 

In 2017 werd de webshop Gartenkissen.at gestart voor de Oostenrijkse markt. Dit was de oplossing voor de Oostenrijkse klantvraag en de zoektocht naar meer volume. De webshop volledig in het Duits en aangepast op de Oostenrijkse behoefte zorgde voor meer vertrouwen bij de Oostenrijkse klant.

Vervolgens werden de orders verzameld op de Oostenrijkse webshop, de productie bleef in Hongarije de leveringen konden door de logistieke partner makkelijk uitgebreid worden naar Oostenrijk.
 

Door effectieve marketing de juiste klant bereikt.

Door effectief gebruik van Google Ads, konden er gerichte campagnes gestart worden op de Oostenrijkse klant, zowel de consument maar ook gericht op bedrijven. 


De exponentiële groei in Oostenrijk

Dit zorgde voor een exponentiële groei in klanten in Oostenrijk. Niet alleen Hotels & Restaurants gingen meer bestellen maar vervolgens ook kantoren, bedrijven en scholen. De focus op “op maat gemaakte producten” in combinatie met een steeds verbeterende kwaliteit van de producten zorgde voor een toestroom van klanten. 

Gartenkissen.at is trusted shops gecertificeerd en uitgegroeid naar een volwaardige webshop met tevreden en terugkerende klanten. De grote vraag in de b2b zorgde voor een flinke impuls voor de volumes van iCreate Kft.